Jump to content

Edit History

Pela

Pela

Witam

Kupiłam szablon i nie mogę go wgrać by działał mi na sklepie.

Początkowo myśleliśmy że był to problem z serwerem home. ale przenieśliśmy na serwer kei.pl gdzie uprzednio sprawdziliśmy na nowo utworzonym sklepie presty 1.7.6 czy szablon działa i działał.

Więc przenieśliśmy sklep na serwer  kei.pl ale dalej nasz szablon nie działa na naszym sklepie. Mamy presta 1.7.3 i chcemy go zaktualizować na 1.7.6 i wyskakuje nam błąd "Could not close the Zip file properly. Check you are allowed to write on the disk and there is available space on it."

O jakie pliki tu chodzi ??

A przy wgrywaniu szablonu wychodzi nam taki bląd "Ta strona nie działa Serwer e-pela.com nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500"

pojemność serwera mamy: 

Zajętość FTP

8429 MB / 20000 MB

Zajętość baz danych

680 MB

ph mamy 7.0.30 

Proszę o poradę co może blokować że nie mogę uruchomić nowego szablonu ani zaktualizować stronę.

Pela

Pela

Witam

Kupiłam szablon i nie mogę go wgrać by działał mi na sklepie.

Początkowo myśleliśmy że był to problem z serwerem home. ale przenieśliśmy na serwer kei.pl gdzie uprzednio sprawdziliśmy na nowo utworzonym sklepie presty 1.7.6 czy szablon działa i działał.

Więc przenieśliśmy sklep na serwer  kei.pl ale dalej nasz szablon nie działa na naszym sklepie. Mamy presta 1.7.3 i chcemy go zaktualizować na 1.7.6 ale wyskakuje nam błąd 500 i 502.

Sprawdziliśmy to i nie są to błędy strony. 

ph mamy 7.0.30 

Proszę o poradę co może blokować że nie mogę uruchomić nowego szablonu ani zaktualizować stronę.

Pela

Pela

Witam

Kupiłam szablon i nie mogę go wgrać by działał mi sklep.

Początkowo myśleliśmy że był to problem z serwerem home. ale przenieśliśmy na serwer kei.pl gdzie uprzednio sprawdziliśmy na demo presty 1.7.6 czy szablon działa i działał.

Więc przenieśliśmy sklep na serwer  kei.pl ale dalej nasz szablon nie działa na naszym sklepie. Mamy presta 1.7.3 i chcemy go zaktualizować na 1.7.6 ale wyskakuje nam błąd 500 i 502.

Sprawdziliśmy to i nie są to błędy strony. 

ph mamy 7.0.30 

• Create New...