Jump to content

Edit History

world4players

world4players

2 godziny temu, krzysiuus napisał:

Tak to jest jak się nie widzi problemu online. 

Usuń wcześniejszy kod i dodaj:

#search_filters .facet .collapse, #search_filters_brands .facet .collapse, #search_filters_suppliers .facet .collapse {
	display: block;
	overflow-y: auto;
	overflow-x: hidden;
	margin-bottom: 15px;
	max-height: 165px;
	padding-top: 10px;
}

Z buttonem jest więcej roboty gdyż trzeba edytować sam moduł nie tylko prosty styl css. 

Co do ceny to w panelu admina zapewne masz ograniczenie po przecinku domyślnie włączone, próbowałeś podmienić pliki modułu z oryginałem? 

PS. Z niektórych filtrów spokojnie możesz zrezygnować. 

Modul tych filtrow jest oryginalny, nie z szablonu. Zaraz poszukam z tymi cenami i zobacze jak tam jest. Co do filtrow to ktore masz na mysli? Ze mozna zrezygnowac? W takim razie button sobie odpuszcze na razie bo obstawiam ze po aktualizacji modulu i tak wszystko pojdzie sie....

EDIT

W panelu mam ustawione 2 cyfry Dziesietne po przecinku. Btw jeszcze spytam, czy ogarniasz temat multisklepu? Bo tez bym mial kilka pytan w innym temacie. Ale to na pozniej

world4players

world4players

2 godziny temu, krzysiuus napisał:

Tak to jest jak się nie widzi problemu online. 

Usuń wcześniejszy kod i dodaj:

#search_filters .facet .collapse, #search_filters_brands .facet .collapse, #search_filters_suppliers .facet .collapse {
	display: block;
	overflow-y: auto;
	overflow-x: hidden;
	margin-bottom: 15px;
	max-height: 165px;
	padding-top: 10px;
}

Z buttonem jest więcej roboty gdyż trzeba edytować sam moduł nie tylko prosty styl css. 

Co do ceny to w panelu admina zapewne masz ograniczenie po przecinku domyślnie włączone, próbowałeś podmienić pliki modułu z oryginałem? 

PS. Z niektórych filtrów spokojnie możesz zrezygnować. 

Modul tych filtrow jest oryginalny, nie z szablonu. Zaraz poszukam z tymi cenami i zobacze jak tam jest. Co do filtrow to ktore masz na mysli? Ze mozna zrezygnowac? W takim razie button sobie odpuszcze na razie bo obstawiam ze po aktualizacji modulu i tak wszystko pojdzie sie....

• Create New...