Jump to content

Edit History

design4VIP

design4VIP

16 hours ago, krzysiuus said:

Podane rozwiązanie wcześniej podyktowane jest wydajnością. 

Cechami wybór koloru spokojnie osiągnie. Raz moduł rozszerzający wybór ilości cech w jednym wariancie, dwa darmowy moduł dot. uploadu obrazków dla cech. Owszem takie rozwiązanie jest mniej wygodne ale lepsze pod względem wydajności. 

OK, jak pisałem wcześnie, owszem sa moduły dodajce po pare cech itd. A jak chcesz z multicech dać klientom wybór np. jaki kolor koszulki wybrał i dodaje do koszyka? Cechy są tylko informacja a nie opcjami wybory. 

A chcąc zwiększyć wydajność przy większej ilości atrybutów nie ma lepszego narzędzia jak AWP.  Ten moduł ma bardzo dobrze rozbudowana kondensacje kombinacji do pojedynczego atrybutu. Optymalizacyjnie nie spotkałem lepszego modułu 

design4VIP

design4VIP

16 hours ago, krzysiuus said:

Podane rozwiązanie wcześniej podyktowane jest wydajnością. 

Cechami wybór koloru spokojnie osiągnie. Raz moduł rozszerzający wybór ilości cech w jednym wariancie, dwa darmowy moduł dot. uploadu obrazków dla cech. Owszem takie rozwiązanie jest mniej wygodne ale lepsze pod względem wydajności. 

OK, jak pisałem wcześnie, owszem sa moduły fofajce parę cech itd. A jak chcesz z multicech dać klientom wybór np. jaki kolor koszulki wybrał i dodał do koszyka? Cechy są tylko informacja a nie opcjami wybory. 

A chcąc zwiększyć wydajność przy większej ilości atrybutów nie ma lepszego narzędzia jak AWP.  Ten moduł ma bardzo dobrze rozbudowana kondensacje kombinacji do pojedynczego atrybutu. Optymalizacyjnie nie spotkałem lepszego modułu 

• Create New...