KillDa Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Ahoj lidé dobré vůle mám problém, onepagecheckout mi "nekdy" při registraci objednavky vysype kosik .... zvoli se dopravce, platba a date dalsi a pak to chvily pracuje a pak : Oprera zatuhne, EI vysype kosik v 90ti% pripadu, Mozila vysype kosik v 20ti% pripadu. Zkousel jsem vsechno mozne, odebirat jednotlive moduly, atd atd - bez vysledku. Prosim poradte nekdo, kde hledat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ahoj lidé dobré vůle mám problém, onepagecheckout mi "nekdy" při registraci objednavky vysype kosik .... zvoli se dopravce, platba a date dalsi a pak to chvily pracuje a pak : Oprera zatuhne, EI vysype kosik v 90ti% pripadu, Mozila vysype kosik v 20ti% pripadu. Zkousel jsem vsechno mozne, odebirat jednotlive moduly, atd atd - bez vysledku. Prosim poradte nekdo, kde hledat? a jakou verzi PS máš , testnul si i 5 krokovou objednávku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts