MadMepps Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 (edited) Sziasztok! A Foxpost és Postapont csomagküldő szállítási lehetőségeket szeretném beilleszteni PS 1.7.5.2 webáruházunkba. Anno volt magyar Postapont modul, vásároltunk is linceszt, most egy EUR-ban (elég mélyen zsebbe nyúlós) változatot látok. Tudtok esetleg alternatívát? Valamint Foxpostnál bár rá is kérdeztem, de hátha valaki több tapasztalattal rendelkezik: az ő - ha jól látom ingyenes - moduljuk valami korai 1.7 alá készült, használja valaki, működik későbbi PS alatt is? Köszönöm. Edited July 30, 2019 by MadMepps (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) A Foxpost modul tömeges csomag feladás része úgy tudom nem működik valami jól. Edited July 31, 2019 by diakro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMepps Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 40 minutes ago, diakro said: A Foxpost modul tömeges csomag feladás része úgy tudom nem működik valami jól. A modul nem csak a célautomata listából/térképről választását kezeli? A tömeges feladás itt milyen szerepet játszik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) A Foxpost modul ingyenes változata nem igazán működik jól. Ez okés: https://store.pws-server.net/downloads/prestashop-modules/foxpost-packstation-selector-and-order-data-transmit/ Postapont szintén: https://store.pws-server.net/downloads/prestashop-modules/magyar-posta-postapont-selector-and-order-export/ Edited July 31, 2019 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Csomagfeladásnál ha automatába kérik a csomagot akkor a Foxpostnak az automat id-jére van szükség, viszont a moduljuk nem ezt az ID-t tárolja el, hanem valami place_id -t, de ezt meg nem tudja fogadni a csomagfeladó rendszerük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Mármint a Foxpost saját moduljáról írsz Diakro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 hour ago, pattila01 said: Mármint a Foxpost saját moduljáról írsz Diakro? Igen A saját moduljukról írtam. És ráadásul az észrevételem után még kedvesen ki is oktatnak, hogy a webshop küld rossz adatokat. ...dehát ha egyszer ez az adat áll ott rendelkezésre amit az ő moduljuk tárol le a rendeléshez Na mindegy. Végül megoldottuk. Csak egy észrevétel volt, hogy a saját moduljuk nem teljesen hiba mentes. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMepps Posted August 2, 2019 Author Share Posted August 2, 2019 51 minutes ago, diakro said: Igen A saját moduljukról írtam. És ráadásul az észrevételem után még kedvesen ki is oktatnak, hogy a webshop küld rossz adatokat. ...dehát ha egyszer ez az adat áll ott rendelkezésre amit az ő moduljuk tárol le a rendeléshez Na mindegy. Végül megoldottuk. Csak egy észrevétel volt, hogy a saját moduljuk nem teljesen hiba mentes. Köszönöm az értékes infókat. Akkor viszont ez azt jelenti, hogy némi belenyúlással még amúgy működésre is lehet bírni, ha jól értem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 MadMepps => szerintem persze, de ha már van ész a belenyúláshoz akkor szinte bármit meg tudsz rajta javítani, saját szájízedre programozni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 On 8/2/2019 at 3:05 PM, diakro said: Igen A saját moduljukról írtam. És ráadásul az észrevételem után még kedvesen ki is oktatnak, hogy a webshop küld rossz adatokat. ...dehát ha egyszer ez az adat áll ott rendelkezésre amit az ő moduljuk tárol le a rendeléshez Na mindegy. Végül megoldottuk. Csak egy észrevétel volt, hogy a saját moduljuk nem teljesen hiba mentes. Kedves diakro! Mi is ezzel a problémával küzdünk. Ha a vásárló leadja a rendelést, és foxpost csomagautomatát választ, a rendelés megjön, de se a levélben, se a backoffice-ban nem látható, hogy melyik csomagautomatát választotta... :( Nektek hogy sikerült megoldani ezt a problémát? Előre is köszönöm a segítséged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Fizetős FoxPost-al: https://store.pws-server.net/downloads/prestashop-modules/foxpost-packstation-selector-and-order-data-transmit/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Kedves Attila! Köszönöm válaszod! Időközben én is erre a megoldásra jutottam, és meg is vettem a kérdéses modult. Sajnos azonban a FoxPost változtatott a rendszerén, és az eddigi kontrolpanel (cp.foxpost.hu) már nem fogad csomagadatokat, így a modul nem tudja feltölteni a FoxPost rendszerébe a csomagadatokat. Ezzel kapcsolatban a FoxPost IT részlege ezt írta: Quote Kedves László! Az alábbi oldalon tud belépni felhasználó felületére: www.foxpost.huA cp.foxpost oldal nem aktív, így azt a platformot sajnos már nem tudja használni. Üdvözlettel, FOXPOST Zrt. Telefon: + 36 1 999 0 369 (H-P: 08:00-20:00) Telephely: 1097 Budapest, Táblás utca 36-38. "C" épület Ezután felvettem a kapcsolatot a modul fejlesztőivel, de sajnos még nem kaptam tőlük kielégítő választ a fennálló problémára. Szóval ez a modul most úgy néz ki hogy csak arra képes, hogy a vásárlók a rendelési folyamat részeként kiválaszthassák a FoxPost futár/automata lehetőséget, (automata választása esetén a térkép is megjelenik) és ezek az adatok meg is jelennek a Prestashopban, ám a FoxPost rendszerébe már nem mennek át az adatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Kedves László, rákérdezek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Sikerült megoldani azóta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Sajnos nem Felvettem a fejlesztőkkel a kapcsolatot, azt ígérték, hogy frissítik a modult, de azóta sem történt semmi, csupán egy feliratot helyeztek el a modul termékoldalán: "The CP no longer works, update in progress | A FoxPost CP nem működik / lecserélték, frissítés készül." (https://store.pws-server.net/downloads/prestashop-modules/foxpost-packstation-selector-and-order-data-transmit/) Őszintén szólva kicsit csalódott vagyok, mivel a modul 100€ -ba került, és nekem kell felvinni manuálisan az adatokat a FoxPost rendszerében... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Rákérdezek neked. Köszönöm a válaszod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Köszönöm, én is írtam Nekik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Írtam én is, azt mondták ügyezik hamarosan, nem lett elfelejtve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMepps Posted April 21, 2020 Author Share Posted April 21, 2020 Nálam egyelőre alvó projekt lett, amihez kellett, de ettől független figyelemmel kísérem a topikot. Köszönöm a reakciókat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMepps Posted July 2, 2020 Author Share Posted July 2, 2020 Sziasztok! Feléledt a projektem, és úgy néz ki szükség lesz a Foxpost PS illesztésre. Ez teljesen komoly, hogy 1 elviekben használható modul létezik, ami most épp nem használható? Mert az elkeserítő. Google-ben turkáltam, nem látok érdemben semmi mást. Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Szia, ezt sikerült megoldani végül? Köszi, Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Laszlo Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Szia, Igen, a legfrissebb verzió (2.2.1) már tökéletesen működik nálunk. Üdv: Laci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMepps Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 Sziasztok! Közben egy másik projekthez kellett nekem is újra. Igen, a PWS 2.2.1. már teljesen jó. (2.2.0-nál egy devizás dupla konverziós probléma volt, azt én jeleztem, de 1 napon belül korrektül megoldották a srácok!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts