İLHAMİ Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Merhaba arkadaşlar https://thenewthemes.com/waterthemes/furniturelight/site/en/casual-dresses/3-13-printed-dress.html bu temayı alıp kendime sadece resim ve katagorilerini özelleştimek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. dilleri tamamen nasıl türkce yaparım bir hosta nasıl bağlarım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Angeles Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Çok enteresan bir soru olmuş eğer doğru şekilde anladıysam. Temayı satın alıyorsunuz ve kuruyorsunuz. Türkçe yapmak için de dosyalar üzerinde düzenleme yapıyorsunuz. Hosta bağlamak derken nasıl yani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 On 7/26/2019 at 5:38 PM, İLHAMİ said: Merhaba arkadaşlar https://thenewthemes.com/waterthemes/furniturelight/site/en/casual-dresses/3-13-printed-dress.html bu temayı alıp kendime sadece resim ve katagorilerini özelleştimek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. dilleri tamamen nasıl türkce yaparım bir hosta nasıl bağlarım Selamlar, En temelde adımlar: Domain, hosting ve SSL kurulumları, PS kurulumu (bu ilk iki konuda bilginiz yoksa, hosting aldığınız yerden rica edebilirsiniz, sizin için ücretsiz kurabilirler), PS'nin Türkçe dili tam sayılır, Aldığınız temayı nasıl kuracağınız, temanın doküman sayfasında adım adım anlatılmıştır, onu referans alabilirsiniz. Temanın çevirilerini ise: Yönetim Paneli > Uluslararası > Çeviriler > Çeviri türü: Tema Çevirileri > Dilinizi Seçin: Türkçe > Düzenle şeklindedir. Pratiğinizin az olduğunu varsayarsak, bol bol döküman okumanızı ve ilgili, pratik videoları seyretmenizi öneririz. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts