Jump to content

Edit History

penge17

penge17

Üdv!

Presta 1.7 (a legújabb) alatt találkozott már valaki az alábbi problémával? Pár hete tesztelésre telepítettem presta 1.7-et, ingyenes theme, minden frankón ment, majd ahogy kezdtem beállítgatni stb azt vettem észre hogy ha belépek valamelyik termék kategóriába, a bal oldali Filtert hibásan jeleníti meg, lásd mellékelt screenshot. Színek stb. nem jelent meg. Ezt a Faceted Search modul végzi ha jól tudom. A hibát csak teljesen új presta telepítésével tudtam megoldani. Majd ezután ismét jelentkezett. Tegnap újra nekileselkedtem, de most már a teljesen friss telepítés is így jelenik meg. Megjelent egy újabb hiba is, az admin felületen a Modulok-ra kattintva felülre "Access Denied" feliratot ír, ha a frissítés fülre klikkelek meghívja az admin felület főoldalát.

Válaszokat előre is köszönöm!

Filter hiba.JPG

penge17

penge17

Üdv!

Presta 1.7 (a legújabb) alatt találkozott már valaki az alábbi problémával? Pár hete tesztelésre telepítettem presta 1.7-et, ingyenes theme, minden frankón ment, majd ahogy kezdtem beállítgatni stb azt vettem észre hogy ha belépek valamelyik termék kategóriába, a bal oldali Filtert hibásan jeleníti meg, lásd mellékelt screenshot. Színek stb. nem jelent meg. A hibát csak teljesen új presta telepítésével tudtam megoldani. Majd ezután ismét jelentkezett. Tegnap újra nekileselkedtem, de most már a teljesen friss telepítés így jelenik meg. Megjelent egy újabb hiba is, az admin felületen a Modulok-ra kattintva felülre "Access Denied" feliratot ír, ha a frissítés fülre klikkelek meghívja az admin felület főoldalát.

Válaszokat előre is köszönöm!

Filter hiba.JPG

• Create New...