Jump to content

Edit History

Giti

Giti

Translations>cldr>main-en-US-numbers در این مسیر این فالیهایی که گفته شده نیست اگر کسی اطلاعاتی در زمینه اعمال تومان به پرستا شاپ داره بنویسه 
در ضمن اعشار رو نباید حذف کنه متاسفانه سایر پلاگین ها اعشار رو حذف میکنن و قابل بازگشت به حالت اولیه هم به راحتی نیست

Giti

Giti

مساله تومان بصورت یک مشکل کاملا جدی برای کاربران ایرانی نسخه 1.7 شده تا جایی که خواستم پیگیر این قضیه بشم و ساعت ها از وقتم رو صرف این مورد کردم و با نصب ماژول های ایرانی و عدم وجود تومان متوجه شدم که دقیقا پلاگین های تومان هم هسته رو تغییر میدن البته قابل یادآوری هست برای اعمال همچین کاری واقعا نیاز به تغییرات هسته هست و من از سازندگان این ماژول این قضیه رو پیگیر شدم اما چرا نباید یک واحد پولی تومان به این پرستا 1.7 اضافه بشه ؟ توی انجمن جستجو کردم و در این قسمت یک نفر هم توضیحات برای اعمال ارز مناسب با کشور ها رو گفته اما تست نکردم

Translations>cldr>main-en-US-numbers در این مسیر این فالیهایی که گفته شده نیست اگر کسی اطلاعاتی در زمینه اعمال تومان به پرستا شاپ داره بنویسه 
در ضمن اعشار رو نباید حذف کنه متاسفانه سایر پلاگین ها اعشار رو حذف میکنن و قابل بازگشت به حالت اولیه هم به راحتی نیست

• Create New...