Dominiqa Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Witam, mam problem ze zmianą nazwy sklepu, która wyskakuje w mailach i wynikach wyszukiwania. Zmieniłem nazwę w Configure > Shop Parameters > Contact > Shops > Shop Name, ale to nie pomogło (wyczyściłem Catche). Wybrałem nazwę "Mój sklep" przy instalacji Presty (tak mi się wydaję), ale za nic nie mogę znaleźć tej wartości w plikach na serwerze FTP. Korzystam z MailChimp i w mailach podmienia wartość *|ORDER_STORE_NAME|* na "Mój sklep". Może ktoś spotkał się z tym problemem i go rozwiązał? Przeszukałem Forum, ale nie zauważyłem podobnego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 modni-shop Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 A w bazie danych w tabeli configuration co masz przy PS_SHOP_NAME? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dominiqa Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 23 hours ago, modni-shop said: A w bazie danych w tabeli configuration co masz przy PS_SHOP_NAME? Tak, o to chodziło. Wystarczyło wejść przez Hosting na "MySQL", później na "phpMyAdmin", zalogować się danymi z pliku "parameters.php", po czym znaleźć plik "PS_SHOP" (nie było PS_SHOP_NAME) i zmienić tam wartość nazwy sklepu. Robiłem to 1szy raz, ale nie jest to strasznie skomplikowane. Dzięki za naprowadzenie. Temat do zamknięcia 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dominiqa
Witam,
mam problem ze zmianą nazwy sklepu, która wyskakuje w mailach i wynikach wyszukiwania.
Zmieniłem nazwę w Configure > Shop Parameters > Contact > Shops > Shop Name, ale to nie pomogło (wyczyściłem Catche).
Wybrałem nazwę "Mój sklep" przy instalacji Presty (tak mi się wydaję), ale za nic nie mogę znaleźć tej wartości w plikach na serwerze FTP.
Korzystam z MailChimp i w mailach podmienia wartość *|ORDER_STORE_NAME|* na "Mój sklep".
Może ktoś spotkał się z tym problemem i go rozwiązał? Przeszukałem Forum, ale nie zauważyłem podobnego tematu.
2 answers to this question
Recommended Posts