karolinaszczecin Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Hej, to znów ja Zainstalowałam polecany tu z forum moduł z Github MailAlerts, aby otrzymywać na maila wiadomości np. o nowym zamówieniu. Po wejściu w pliki na serwerze, moduł jest widoczny w /modules/mailalerts po wejsciu z zaplecza sklepu -> moduły - już moduł nie jest widoczny. Ani instlacji ani konfigracji nic. Gdzie to znaleźć, ustawić itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 folder modułu po pobraniu z GH będzie się nazywał mailalerts-master, trzeba zmienić jego nazwę na mailalerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolinaszczecin Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 Nazwa zmieniona, paczka wgrana. Dalej nie ma tego na liście modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 to trzeba rozpakować, zmienić nazwę i z powrotem spakować Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolinaszczecin Posted July 21, 2019 Author Share Posted July 21, 2019 Jaki banał a działa gdzie ja mam głowę hehe Dzięki wielkie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
karolinaszczecin
Hej, to znów ja
Zainstalowałam polecany tu z forum moduł z Github MailAlerts, aby otrzymywać na maila wiadomości np. o nowym zamówieniu.
Po wejściu w pliki na serwerze, moduł jest widoczny w /modules/mailalerts
po wejsciu z zaplecza sklepu -> moduły - już moduł nie jest widoczny. Ani instlacji ani konfigracji nic.
Gdzie to znaleźć, ustawić itp?
4 answers to this question
Recommended Posts