foreveroyung Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Alt kısımda bulunan Hazırlayan PrestaShop™ ve PrestaShop Turkiye alanlarını php dosyalarının içerisinde bulamadım bu alanları nereden kaldırabilirim ? Bunu kaldırmam yasal bir sorun dogurur mu ? Bazı prestashop sitelerinde kaldırılmıs oldugunu gördüm.cvplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Alt kısımda bulunan Hazırlayan PrestaShop™ ve PrestaShop Turkiye alanlarını php dosyalarının içerisinde bulamadım bu alanları nereden kaldırabilirim ? Bunu kaldırmam yasal bir sorun dogurur mu ? Bazı prestashop sitelerinde kaldırılmıs oldugunu gördüm.cvplarınız için şimdiden teşekkürler "hazırlayan" kelimesini, yönetim panelinden tools/translationsbölümüne girerek modül çevirisini açın ve [prestashop - blockvariouslinks - 13 Çeviri (7)]başlıklı kısmından düzenleyin.Ayrıca;Prestashop/modules/blockvariouslinks/blockvariouslinks.tpl dosyasınıgelişmiş bir metin editöründe açın ve aşağıdaki satırı bularak gereklidüzenlemeleri yapabilirsiniz. {l s='Powered by' mod='blockvariouslinks'} PrestaShop™ <!-- /MODULE Block various links --> Prestashop açık kaynak kodlu olduğundan, scriptte her türlü düzenlemeyapabilirsiniz.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted January 6, 2009 Author Share Posted January 6, 2009 bilgi için teşekkürler bahsettiğiniz alanı buldum ve hazırlayan bilgisini temizledim fakat "pretashop Türkiye" yazan alanı bulamadım onu nereden bulup temizleyebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 bilgi için teşekkürler bahsettiğiniz alanı buldum ve hazırlayan bilgisini temizledim fakat "pretashop Türkiye" yazan alanı bulamadım onu nereden bulup temizleyebilirim Yukarıda "Ayrıca" dedikten sonra yaptığım açıklamaları uygulamalısınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 üstad zaten ayrıca dediğiniz kısımdan sonrasını yaptım direk ilk dediğinizi atlamışım şimdi fark ettim. 2 aşamayıda kontrol ettim ilk söylediğiniz yerde 12 çeviri sanırım tpl dosyasından o alanı sildiğimi çin olabilir tpl dosyasını duzenledim ve Hazırlayan Pestashop alanı gitti. prestashop turkiye duruyor nasıl silebilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 üstad zaten ayrıca dediğiniz kısımdan sonrasını yaptım direk ilk dediğinizi atlamışım şimdi fark ettim. 2 aşamayıda kontrol ettim ilk söylediğiniz yerde 12 çeviri sanırım tpl dosyasından o alanı sildiğimi çin olabilir tpl dosyasını duzenledim ve Hazırlayan Pestashop alanı gitti. prestashop turkiye duruyor nasıl silebilirim ? Kullandığınız temanın footer.tpl dosyasını kontrol edinsanırım oradan editleme yapılmıştır. Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Çok teşekkürler doğru yer footer.tbl imiş. yardımların için saol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 İyiki varsın SASE. Forumda verdiğin tüm cevaplar ve bilgilendirmelerin için teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 İyiki varsın SASE. Forumda verdiğin tüm cevaplar ve bilgilendirmelerin için teşekkürler. sağ olasın.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Sase çok teşekkürler, gerçekten faydalı oldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Prestashop/modules/blockvariouslinks/blockvariouslinks.tplbU DOSYA NEREDEDİR VE NASIL GİRİLİR ?Saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Çok teşekkürler doğru yer footer.tbl imiş. yardımların için saol. Ben acemiyim kardeş bi, anlat nerdedir bu dosya nasıl açarım nasıl editlerim bi yol gösterşn bana Saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 kardeş dosyaların içinde footer.tpl dosyasını bulonu wordpad ile değiştirebilirsin... zaten içinde prestashop diye satırları buldugunda oradaki linki ve yazıyı kafana göre değiştir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 tamamdır hallettim saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
meksi Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Alt kısımda bulunan Hazırlayan PrestaShop™ ve PrestaShop Turkiye alanlarını php dosyalarının içerisinde bulamadım bu alanları nereden kaldırabilirim ? Bunu kaldırmam yasal bir sorun dogurur mu ? Bazı prestashop sitelerinde kaldırılmıs oldugunu gördüm.cvplarınız için şimdiden teşekkürler "hazırlayan" kelimesini, yönetim panelinden tools/translationsbölümüne girerek modül çevirisini açın ve [prestashop - blockvariouslinks - 13 Çeviri (7)]başlıklı kısmından düzenleyin.Ayrıca;Prestashop/modules/blockvariouslinks/blockvariouslinks.tpl dosyasınıgelişmiş bir metin editöründe açın ve aşağıdaki satırı bularak gereklidüzenlemeleri yapabilirsiniz. {l s='Powered by' mod='blockvariouslinks'} PrestaShop™ <!-- /MODULE Block various links --> Prestashop açık kaynak kodlu olduğundan, scriptte her türlü düzenlemeyapabilirsiniz.Selamlar ... paylaşımın için çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sermander Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 1.4 sürümü için bu uygulamalar aynımıdır, hazırlayan bölümü için seçeneği bulamıyorumda. teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts