rafalwid Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Hej, wprowadzam produkty, zdjecia opisy itd.. Poza zdjeciem chciałbym aby był plik z karta produktu w PDFie , możliwym do pobrania, jak to uczynić...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 W edycji produktu możesz dodać dodatkowe ppola lub pliki do pobrania (dostosowania) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafalwid Posted July 16, 2019 Author Share Posted July 16, 2019 OK ja jestem w edycji ale w którym miejscu? próbowałem juz w załącznikach ale coś nie załącza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 No właśnie w załącznikach, a że COŚ! nie dodaje plików to musisz sprawdzić błąd i wyeliminować COŚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafalwid Posted July 17, 2019 Author Share Posted July 17, 2019 dzieki wogóle - załaczyłem bo potem ten załacznik widac w głownym drzewie załaczników, ale nie widze go na stronie sklepu , przy produkcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafalwid
Hej, wprowadzam produkty, zdjecia opisy itd.. Poza zdjeciem chciałbym aby był plik z karta produktu w PDFie , możliwym do pobrania, jak to uczynić...?
4 answers to this question
Recommended Posts