world4players Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Witam, po świeżej instalacji na czysto sklepu na najnowszej wersji 3/4 rzeczy gdzie bym chciał coś przetłumaczyć to wywala mi taki błąd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rneo83 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Czy ktoś pomoże w tym temacie? Mam to samo, działa przy szablonie Classic, ale jak dodać child theme, to wtedy wywala ten błąd co użytkownik powyżej zamieścił ??? Prosze o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rneo83 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 (edited) Przekopiowanie plików wg komunikatu działa. Ale wystarczy zmienić coś w module, zapisac nowe tlumaczenie, i wszystko się sypie bo ten katalog Cache sie czyści, i przy odbudowie znow brakuje kataloguj Themes/, wiec wysyłanie linka do Anglojęzycznej strony, która i tak nic nie wyjaśnia bo sam to zrobiłem, tylko po co ja bym o tym pisał na polskim forum, by uzyskać pomoc po Polsku, nie każdy zna angielski! Edited July 24, 2019 by Rneo83 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Tutaj wystarczy sam translator, a podana strona służy m.in do zgłaszania błędów więc jak coś nie działa to zaleca się najpierw szukać tam czy już to było zgłoszone. Druga sprawa że wystarczy przewinąć wątek na sam dół: "The issue is added to our bug roadmap, so it will be fixed." Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rneo83 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 OK dzięki, czyli trzeba czekać, a tak zachwalali ten 1.7.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rneo83 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MUSH Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 @Rneo83 Czekać i czekać, czekać, i, czekać...i czekać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, po świeżej instalacji na czysto sklepu na najnowszej wersji 3/4 rzeczy gdzie bym chciał coś przetłumaczyć to wywala mi taki błąd:
7 answers to this question
Recommended Posts