at Cobiro->hookDisplayOrderConfirmation(array('order' => object(Order), 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => 2))in Hook.php line 966
at HookCore::coreCallHook(object(Cobiro), 'hookdisplayOrderConfirmation', array('order' => object(Order), 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => 2))in Hook.php line 351
at HookCore::callHookOn(object(Cobiro), 'displayOrderConfirmation', array('order' => object(Order), 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => 2))in Hook.php line 903
at HookCore::exec('displayOrderConfirmation', array('order' => object(Order), 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => 2))in OrderConfirmationController.php line 126
at OrderConfirmationControllerCore->displayOrderConfirmation(object(Order))in OrderConfirmationController.php line 96
at OrderConfirmationControllerCore->initContent()in Controller.php line 281
at ControllerCore->run()in Dispatcher.php line 511
at DispatcherCore->dispatch()in index.php line 28
Otrzymałam informację, że błąd się wyświetla ponieważ moduł nie wysyła maili z informacją o zamówieniu zarówno do użytkownika, jak i do admina. Ustawiłam adres e-mail (IMAP własne ustawienia) w Zaawansowane -> Adres e-mail oraz w module Preferencje -> Kontakt. Wiadomości teraz dochodzą. Niestety po przejściu do części Sprzedaż- >"Obsługa klienta" w celu weryfikacji adresu e-mail pojawia się error 500.
Czy te dwie kwestie mogą być powiązane?
Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli trzeba mogę podać dane do FTP lub backoffice.
Question
Paulina D.
Witajcie,
mam problem z ostatnim krokiem w koszyku - potwierdzenie zamówienia. Po przejściu do potwierdzenia, wywala błąd.
Przykładowy URL: http://planetalazienek.pl/potwierdzenie-zamowienia?key=d8d3d3ef02d58e59d6c31787de5d1a92&id_cart=13&id_module=84&id_order=13
Załączam screen shot. Poniżej treść błędu:
Otrzymałam informację, że błąd się wyświetla ponieważ moduł nie wysyła maili z informacją o zamówieniu zarówno do użytkownika, jak i do admina. Ustawiłam adres e-mail (IMAP własne ustawienia) w Zaawansowane -> Adres e-mail oraz w module Preferencje -> Kontakt. Wiadomości teraz dochodzą. Niestety po przejściu do części Sprzedaż- >"Obsługa klienta" w celu weryfikacji adresu e-mail pojawia się error 500.
Czy te dwie kwestie mogą być powiązane?
Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli trzeba mogę podać dane do FTP lub backoffice.
P.
7 answers to this question
Recommended Posts