ti.marta Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Cześć, Mam problem z modułem o nazwie custom home 2 dla szablonu leo-wine, wersja presty 1.6.1.0. Podczas zmiany treści musiałam coś kliknąć i baner "rozjechał się" jak to naprawić, bez znajomości języka html, bez dostępu do zapasowej bazy danych? Załączam zdjęcia, jak było i jak jest. Pomocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Wygląda tak jakby w którymś miejscu nie został poprawnie zamknięty znacznik np. <div> i połączylo dwa bloki. Bez zagladniecia w źródło i kod z modułu ciężko wskazać dokładne miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti.marta Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 Gdzie znajdę te źródło żeby screen zrobić i podrzucić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti.marta Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 Wygląda jakby nie było ikony potrzebujesz pomocy :( Znalazłam kod źródłowy z oryginału, tylko jak teraz znaleźć co u mnie jest nie tak w porównaniu do oryginału? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 hour ago, ti.marta said: Wygląda jakby nie było ikony potrzebujesz pomocy Znalazłam kod źródłowy z oryginału, tylko jak teraz znaleźć co u mnie jest nie tak w porównaniu do oryginału? Ale czego oczekujesz w odpowiedzi? Nie widząc jednego i drugiego kodu jedno co można odpowiedzieć, to porównaj kody zwracając uwagę przede wszystkim na otwarcie i miejsce zamykania poszczególnych tagów kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti.marta Posted July 12, 2019 Author Share Posted July 12, 2019 Czy mogłabym wkleić tu te kody? Nie znam się na tym, próbowałam porównać, ale coś słabo mi idzie 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts