Jump to content

Edit History

Varadi

Varadi

Salut!

Nu stiu daca e topicul bun, insa am instalat prestashop 1.7.6.0 si mail-urile "ro" ,pentru tema modern nu sunt traduse in totalitate, iar daca intri sa le modifici si sa le traduci din folderul unde sunt email-urile , atunci pierd aspectul pe care il aveau si apar alandala, in special order_conf.

Va rog daca ma puteti indruma sau daca i-mi spuneti un topic mai potrivit unde sa-mi postez problema.

PS:  (poate ajuta) se pare ca si altii au experimentat aceasta problema si este un bug de la prestahsop, care este in lucru pe github si va fi rezolvat cu urmatoarea versiune de 1.7.6.1: https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/issues/14633

Varadi

Varadi

Salut!

Nu stiu daca e topicul bun, insa am instalat prestashop 1.7.6.0 si mail-urile "ro",pentru tema modern nu sunt traduse in totalitate, iar daca intri sa le modifici si sa le traduci din folderul unde sunt email-urile , atunci pierd aspectul pe care il aveau si apar alandala, in special order_conf.

Va rog daca ma puteti indruma sau daca i-mi spuneti un topic mai potrivit unde sa-mi postez problema.

• Create New...