frenzy92 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Cześć, Mam problem z Prestashop 1.7.5.2. Po wejściu w konkretne zamówienie mam rozjechany pasek płatności. Problem występuje na Firefoxie oraz Explorerze. Jak można naprawić ten problem? Czym to jest spowodowane? Zdjęcie jak to wygląda przesyłam w załączeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 To standard rodem jeszcze z 1.6..... W kontrolerze zmień podział kolum i zmniejsz kolumnę daty. Też możesz zmienić opis kolumny "identyfikator transakcji" w tłumaczeniach, bo to przede wszystkim on zawinia. A dlaczego poza ff i ie działa inaczej? Kwestia odczytu styli. Każda przeglądarka ma swój kod odczytu, dlatego w wielu wypadkach style (w tył najczęściej webkit) trzeba ustawiać pod konkretną przeglądarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzy92 Posted July 11, 2019 Author Share Posted July 11, 2019 (edited) Poprawiono w kontrolerze. Wszystko już działa OK. Edited July 11, 2019 by frenzy92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oww1 Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 jak nazywa się kontroler w którym mogę zmienić podział kolumn? Podpowie ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts