Mam taki dziwny problem i nie bardzo wiem z czego wynika.
Korzystam z dwóch komputerów do logowania się do panelu administracyjnego i problem polega na tym, że na jednym komputerze, logując się, wyświetla się standardowo okno, bez żadnych dodatkowych informacji i tam ... wpisując dane jestem w panelu.
Na drugim komputerze, wchodząc w adres panelu, pojawia mi się informacja o certyfikacie ssl - połączyć się używając bezpiecznego logowania, ale ok, pomijając nawet to, loguję się jak zazwyczaj i otwiera mi się pusta strona....
W pasku adresu mogę zmienić lokalizację i ja jestem zalogowany, tylko dlaczego pojawia się pusta strona na dzień dobry.
Adres logowania się i finalnie kiedy panel normalnie się otwiera to:
Question
sportservis.pl
Cześć.
Mam taki dziwny problem i nie bardzo wiem z czego wynika.
Korzystam z dwóch komputerów do logowania się do panelu administracyjnego i problem polega na tym, że na jednym komputerze, logując się, wyświetla się standardowo okno, bez żadnych dodatkowych informacji i tam ... wpisując dane jestem w panelu.
Na drugim komputerze, wchodząc w adres panelu, pojawia mi się informacja o certyfikacie ssl - połączyć się używając bezpiecznego logowania, ale ok, pomijając nawet to, loguję się jak zazwyczaj i otwiera mi się pusta strona....
W pasku adresu mogę zmienić lokalizację i ja jestem zalogowany, tylko dlaczego pojawia się pusta strona na dzień dobry.
Adres logowania się i finalnie kiedy panel normalnie się otwiera to:
https://sportservis.pl/sklep/admin690ye71mx/index.php?controller=AdminLogin&token=4b358ce594bacdcf9af4dd82f789a1a5&redirect=AdminDashboard
adres kiedy się loguję i niema nic:
https://sportservis.pl/sklep/admin690ye71mx/index.php/product/catalog?_token=Ew83zGlr4Zxzp3cl8fI7rNz1ehY-FpDIOS7cOne4vZw
Ważne, przy drugim komputerze, bez znaczenia czy klikam w jeden czy drugi adres, pojawia się pusta strona.
Dlaczego kurde?
Z góry dzięki
0 answers to this question
Recommended Posts