NPeti Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Még mindig az 1.3.2.3 verziójú motorral dolgoznék, mert az 1.4-nél nem tudtam összehozni a stiffmodulecarriert, az editorialba nem tudtam még beleszerkeszteni a slideshow-t és az akció időtartamát sem tudtam megjeleníteni. Pedig itt nem lenne karakter hibám a termék rövid és a hosszú leírásában, bármivel exportálom ki, tökéletes lenne.De a régiben az alábbi karakterek beírására: i, í, a, á, e, é, o, ó, ö, ő, u, ú, ü, ű a html szerkesztő oldal válasza, illetve az exportban így jelenik meg: i, í, a, á, e, é, o, ó, ö, ő, u, ú, ü, ű Ez a hiba, hogy ilyen kódolású a szöveg, beállítható valahol vagy a kapott csv-t mindig kézzel kell állítgatnom?Csak a termék leírásoknál jelentkezik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocsó Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Próbáld meg elmenteni UTF8-ban és úgy exportálniMég nem próbáltam ki, de máshol ez bevált Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 A productss_lang újra lett írva az adatbázisban. Most ott jók a karakterek, de ha újabb terméket viszek fel már előjönnek a hibák.Mellékelem a két példa képet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 a html forrásban az ékezetes betűk másképpen jelennek meg.nem látok hibát a képeken, a csv-ben is úgy kéne lennie, mint az alsó képen Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Így kerül be az adatbázisba, majd termékexportnál lehet variálnom....A csv-ben a terméknév, kategória ékezetes csak a termékleírásban vannak ilyen html karakterek.Másnál is így működik?Az 1.4-ről a kép: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts