Kamil. Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Witam, podczas generowania atrybutów, moja lista z atrybutami jest bardzo długa przez co z trudem odnajduję potrzebne wartości. Czy istnieje jakiś sposób, moduł na przeszukiwanie lub filtrowanie jej zawartości? Coś w stylu searchboxa dla tych wartości. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Najszybciej? CTRL+F i wpisujesz frazę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil. Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 16 hours ago, krzysiuus said: Najszybciej? CTRL+F i wpisujesz frazę. Niestety nie jest to takie proste, przy użyciu wyszukiwarki przeglądarki przeszukiwana jest strona a nie lista atrybutów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Lista atrybutów jest przeszukiwana, właśnie sprawdziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil. Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 1 minute ago, krzysiuus said: Lista atrybutów jest przeszukiwana, właśnie sprawdziłem. A jakiej przeglądarki i wersji presty kolega używa? Bo ja swoje nie potrafię do tego zmusić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Presta 1.7 w 1.6 pewnie jest to samo. Przeglądarka zarówno chrome jak i ff działa ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil. Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 (edited) 1 hour ago, krzysiuus said: Presta 1.7 w 1.6 pewnie jest to samo. Przeglądarka zarówno chrome jak i ff działa ok. W prescie 1.6 wygląda to inaczej chodzi mi o przeszukiwanie tej listy. Bo pomimo wielu prób przeszukuje mi stronę a nie listę. Edited June 28, 2019 by Kamil. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Hmm na chromie działa. Załącznik PS 1.6 i chrome. Wyszukuje bez problemów w liście. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil. Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 4 minutes ago, krzysiuus said: Hmm na chromie działa. Załącznik PS 1.6 i chrome. Wyszukuje bez problemów w liście. Faktycznie działa, dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kamil.
Witam,
podczas generowania atrybutów, moja lista z atrybutami jest bardzo długa przez co z trudem odnajduję potrzebne wartości. Czy istnieje jakiś sposób, moduł na przeszukiwanie lub filtrowanie jej zawartości? Coś w stylu searchboxa dla tych wartości.
Pozdrawiam.
8 answers to this question
Recommended Posts