ERgold Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Witam Czy ktoś wie dlaczego wyświetla mi jedną pustą kategorię? Jeśli są podkategorię to wyświetla podkategorię poprawnie oraz pustą kategorię (zdj ) Jeśli nie ma podkategorii to na samym dole (pod filtrami) wyświetla mi pustą kategorię Theme Alysum Korzystał z modułu Promokit Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Wygląda na jakiś dodatkowy moduł. Sprawdź co masz w hook diplayLeftColumn czy jakoś tak, bo nie pamiętam jak to jest w 1. 7 dokładnie. Albo... Prawy klawisz, z kontekstu 'zbadaj element' i powinno wywalić zhaszowane dane modułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ERgold Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Dzięki temat do zamknięcia w theme>templates>_partails>heading.tpl miałem dopisany kod który wyświetlał 2gi raz;) <h4 class="module-title"> <span>{$title}</span> </h4> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ERgold
Witam
Czy ktoś wie dlaczego wyświetla mi jedną pustą kategorię?
Jeśli są podkategorię to wyświetla podkategorię poprawnie oraz pustą kategorię (zdj )
Jeśli nie ma podkategorii to na samym dole (pod filtrami) wyświetla mi pustą kategorię
Theme Alysum
Korzystał z modułu Promokit
2 answers to this question
Recommended Posts