ppyra Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Witam, Chciałbym na stronie produktu dodać obok koszyka przycisk umożliwiający wysłanie email do sprzedającego z zapytaniem (np o szczegółową specyfikacje produktu). Czy istnieje jakiś moduł, lub gotowe rozwiązanie, którego mogę użyć do zaimplementowania takiej funkcjonalności? Serdecznie proszę o pomoc Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimonP Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 tak na szybko <a href="https://www.www.pl/kontakt"> <input type="button" value="Kontakt" style="font-size:28px; padding:15px 20px 15px 20px;color: #fff;border: solid 1px #c94826;border-radius: 5px;background-color: #ec9745;"> </a> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppyra Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 Ok dzięki Mam jeszcze takie pytanie. Ten kog domyslam się , ze musze wkleic w produkt.tpl. Mam wersje 1.7 i tym pliku html zaszyty jest w czyms w rodzaju {block} ten odnosnik tez musi byc tak opakowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts