Barbar Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ahoj,Chtěl bych požádat o radu. Může mi prosím někdo poradit, co a kde upravit, aby se mi shop správně zobrazoval v IE7 a předpokládám že i nižší verzi a v Mozile?Shop je zdePoužil jsem šablonu Christmasprestashop.Díky tomuto nedostatku, mě nechtějí zařadit do katalogu na seznamu. Děkuji moc za případné rady a nápady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Ahoj,Chtěl bych požádat o radu. Může mi prosím někdo poradit, co a kde upravit, aby se mi shop správně zobrazoval v IE7 a předpokládám že i nižší verzi a v Mozile?Shop je zdePoužil jsem šablonu Christmasprestashop.Díky tomuto nedostatku, mě nechtějí zařadit do katalogu na seznamu. Děkuji moc za případné rady a nápady. Podle me by si se měl zameřit na aktualní verze prohlížeču a to na firefox 4 a IE 9, Operu ... mě se to zobrazuje dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Zkoušel jsem IE6 a je to běs. Jinak klasika, šablonu v IE6, 7 jednoduše nikdo netestoval. Možná ani neví, že něco takového existuje a profesionál to taky nebyl. Jinak to dopadne jinak. (Možná je jen pro Macaře Windows druhý břeh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Ahoj, ja osobne pouzivam IE9, takze jsem netusil ze to v IE7 nebezi, nicmene seznam.cz mi to kvuli tomuhle nechce zatridit do katalogu. Napada vas nekoho neco, co provest, aby to slapalo i v IE7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Mnozna by stalo za to to Seznamu CZ predhodit v defaultnim template a pak az to zatridej tak jej zmenit zpet na svuj ;-)To: tuk66Prosimte kdyz mas na kompu IE6 koukni se na muj shop zdali tam vypada hrozne a nebo je koukatelnej :-) diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Zion Zangar:Všechny PNG obrázky mají šedivé obdélníkové pozadí. Použij PNG Fix pro IE6 a bude to v pořádku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Mnozna by stalo za to to Seznamu CZ predhodit v defaultnim template a pak az to zatridej tak jej zmenit zpet na svuj ;-)To: tuk66Prosimte kdyz mas na kompu IE6 koukni se na muj shop zdali tam vypada hrozne a nebo je koukatelnej :-) diky Tak vidis jak jsem blbej. To me menapadlo. Udelam to jak rikas. Dik za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Mnozna by stalo za to to Seznamu CZ predhodit v defaultnim template a pak az to zatridej tak jej zmenit zpet na svuj ;-)To: tuk66Prosimte kdyz mas na kompu IE6 koukni se na muj shop zdali tam vypada hrozne a nebo je koukatelnej :-) diky Nemuzu si pomoct, musim Ti pochvalit tvuj luxusne udelany shopik, to jsi delal sam? Fakt je to moc pekny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Jo jo delal sama samicka .... diky .... ale je na nem jeste hodne praceAz tenhle dodelam budu taky stavet jeden sexshopik ;-) tak sem pak zvedavej co reknes na nej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Jo jo delal sama samicka .... diky .... ale je na nem jeste hodne praceAz tenhle dodelam budu taky stavet jeden sexshopik ;-) tak sem pak zvedavej co reknes na nej ja tohle nepochopim, ja kdyz neco delam tak je to pokus omyl. A ty vytvoris takovou fantastickou vec. Ty se tim zivis?Jj urcite dej vedet, rad se kouknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Zas tak dokonalej nejsem ..... pozadi moje neni a nektere prvky jsem si musel nechat vymodelovat, ve 3D neumim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Zas tak dokonalej nejsem ..... pozadi moje neni a nektere prvky jsem si musel nechat vymodelovat, ve 3D neumim ... no stejne je to super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts