Aw00 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Witam, jak zrobić tak, żeby można było zapłacić za przesyłkę z góry? Niestety jak na razie przy płatności płaci się tylko za produkt a po prawej stronie widnieje napis "Wysyłka Za darmo!" mimo zaznaczenia sposobu dostawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Almaroox Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Sprawdź w BO wysyłka>preferencje i darmowa dostawa obowiązuje od~ Jak to nie pomoże to wejdź na swoje konto hostingowe i zobacz jaką wersję PHP masz. Ja zmieniłem na 7.2 i mi pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aw00 Posted June 23, 2019 Author Share Posted June 23, 2019 On 6/21/2019 at 12:23 PM, Almaroox said: Sprawdź w BO wysyłka>preferencje i darmowa dostawa obowiązuje od~ Jak to nie pomoże to wejdź na swoje konto hostingowe i zobacz jaką wersję PHP masz. Ja zmieniłem na 7.2 i mi pomogło U mnie tak samo, zmiana wersji PHP na 7.2 pomogła. Sry, zapomniałem żeby tu napisać, że problem już rozwiązany ale dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Aw00
Witam,
jak zrobić tak, żeby można było zapłacić za przesyłkę z góry? Niestety jak na razie przy płatności płaci się tylko za produkt a po prawej stronie widnieje napis "Wysyłka Za darmo!" mimo zaznaczenia sposobu dostawy.
2 answers to this question
Recommended Posts