sitilin Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Merhaba İki adet mağazam var birisinde prestashop 1.6.13 yüklü. Mağzamada siparişler kısmında sepetten ürün silme özelliği gözükmüyor. 1.6.24 de yükseltmeme rağmen gene düzelmedi. Sanırım veri tabanında bir hata var. Yeni bir veri tabani yükleyince özellik geliyor ancak bütün verilerim kayboluyor. Veri tabanını nasıl düzeltirim? bu konuda bilgisi olan varmı acaba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 On 6/15/2019 at 2:07 AM, sitilin said: Merhaba İki adet mağazam var birisinde prestashop 1.6.13 yüklü. Mağzamada siparişler kısmında sepetten ürün silme özelliği gözükmüyor. 1.6.24 de yükseltmeme rağmen gene düzelmedi. Sanırım veri tabanında bir hata var. Yeni bir veri tabani yükleyince özellik geliyor ancak bütün verilerim kayboluyor. Veri tabanını nasıl düzeltirim? bu konuda bilgisi olan varmı acaba . Merhaba, Buradaki ücretsiz modülden yararlanabilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitilin Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 Cevap için çok teşekkür ederim ancak modül işe yaramadı. yükledim ancak oda sil butonunu getirmedi veri tabanımı bozuk anlayamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 5 minutes ago, sitilin said: Cevap için çok teşekkür ederim ancak modül işe yaramadı. yükledim ancak oda sil butonunu getirmedi veri tabanımı bozuk anlayamadım Buraya baktınız mı peki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitilin Posted June 20, 2019 Author Share Posted June 20, 2019 On 6/16/2019 at 4:11 PM, SahinSOLMAZ said: Buraya baktınız mı peki? Denedim Şahinbey ancak; Hatalı SQL sorgusu Unknown column 'a.deleted' in 'where clause' sipariş ekranında hata verdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitilin Posted June 20, 2019 Author Share Posted June 20, 2019 Kusura bakmayın lütfen aslında ben derdimi tam anlatamadım sanırım . Benim sorunum siparişi silmek değil, müşteri sipariş ekranına girdiğimde ürünüler kısmında düzenle butonu var bu butonla adet fiyat güncellemesi yapılabiliniyor bende bu buton hiç gözükmüyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 On 6/21/2019 at 1:17 AM, sitilin said: Kusura bakmayın lütfen aslında ben derdimi tam anlatamadım sanırım . Benim sorunum siparişi silmek değil, müşteri sipariş ekranına girdiğimde ürünüler kısmında düzenle butonu var bu butonla adet fiyat güncellemesi yapılabiliniyor bende bu buton hiç gözükmüyor Ben sipariş silmek istiyorsunuz diye anlamıştım. Yedek alıp: Versiyon güncelleştirmesi yapabilirsiniz, Ürün, müşteri, sipariş gibi ihtiyacınız olan verileri dışarı aktarıp, yeni kurulum ve içerik aktar yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts