JiRez Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Potřeboval bych upravit modul - zobrazovaný blok na stránce PS. Konkrétně se jedná o modul blockuserinfo.Ten se zobrazuje pod blokem hledání a umožňuje přihlášení zákazníka. Dále zobrazuje počet položek v košíku s jejich celkovou cenou.Vypisuje se tam "Vítejte, /jméno uživatele/ (Odhlásit)"Já bych potřeboval odmazat to "Vítejte,", něco co by se toho mohlo týkat jsem našel v souboru /modules/blockuserinfo/blockuserinfo.tpl, bohužel, když zcela zjevně přesně to správné z tohoto souboru odmažu ( {l s='Welcome' mod='blockuserinfo'}, ) tak se to tam vypisuje dále. Navíc jsem zjistil, že ikdyž udělám jakékoli změny v tomto souboru, nemá to absolutně žádný vliv a vykresluje/vypisuje se pořád to původní.Z ostatních souborů chápu již jen cs.php a ostatní lokalizace, ale ve zbývajících souborech se již neorientuji.Může někdo poradit, jak se dá editovat obsah zobrazovaných bloků? Kde se to upravuje nebo s čím souvisí to, že pouhá změna *.tpl to neovlivní?Díky všem a přeji hezký den,JR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Potřeboval bych upravit modul - zobrazovaný blok na stránce PS. Konkrétně se jedná o modul blockuserinfo.Ten se zobrazuje pod blokem hledání a umožňuje přihlášení zákazníka. Dále zobrazuje počet položek v košíku s jejich celkovou cenou.Vypisuje se tam "Vítejte, /jméno uživatele/ (Odhlásit)"Já bych potřeboval odmazat to "Vítejte,", něco co by se toho mohlo týkat jsem našel v souboru /modules/blockuserinfo/blockuserinfo.tpl, bohužel, když zcela zjevně přesně to správné z tohoto souboru odmažu ( {l s='Welcome' mod='blockuserinfo'}, ) tak se to tam vypisuje dále. Navíc jsem zjistil, že ikdyž udělám jakékoli změny v tomto souboru, nemá to absolutně žádný vliv a vykresluje/vypisuje se pořád to původní.Z ostatních souborů chápu již jen cs.php a ostatní lokalizace, ale ve zbývajících souborech se již neorientuji.Může někdo poradit, jak se dá editovat obsah zobrazovaných bloků? Kde se to upravuje nebo s čím souvisí to, že pouhá změna *.tpl to neovlivní?Díky všem a přeji hezký den,JR. a co vymazani cache ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 tools/smarty/compile -> vsechny soubory vymazat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiRez Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Dík za reakce,bohužel na to můžu kouknout až v pondělí v práci, kde mám FTP. Pokud někoho ještě něco napadne, ať klidně připojí další názor.Jsem rád, že komunita okolo PS je celkem živá. Máme to jako firemní malý e-shop a tedy mne těší, že vidím, že je na koho obrátit s dotazy. Doufám, že časem do PS proniknu trochu více, dost se mi to líbí.Díky,JR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjohnny Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 A co tak zapnut force_compileV zlozke Config subor smarty.config.inc.phpa $smarty->force_compile = false; namiesto false daj true, to je cele.Potom ked dorobis nezabudni to dat na false Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 A co tak zapnut force_compileV zlozke Config subor smarty.config.inc.phpa $smarty->force_compile = false; namiesto false daj true, to je cele.Potom ked dorobis nezabudni to dat na falsePokud me pamet neklame , se toto da pohodlne nastavit i v administraci .... tusim ze nastaveni - case nebo tak nejak (kazdopadne ve verzi 1.3.7 a 1.4.17 ano)tools/smarty/compile -> vsechny soubory vymazatdoplnim jeste:tools/smarty/cache/ -> vsechny soubory vymazat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiRez Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Díky za rady, pomohlo to.Jen malý detail. V adresáři tools ještě existuje jakýsi smarty_v2 podobný tomu smarty, tak jsem příslušné soubory odmazal i tam. Předtím to nechtělo hned zabrat. Force_compile jsem zapnul a používám, ono to bez toho asi ani nejde, po první změně už byly zmíněné adresáře prázdné a další změny nechtěly fungovat. S force_compile to jde teď furt.JR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts