djbass Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Salutare!Am facut upgrade la 1.4 (cu Instalatron de la megahost.ro), si am urmatoarea problema cu care sper ca ma puteti ajuta:Footerul era pe verticala si l-am sters in ideea de a-l instalat din nou (apoi mi-am dat seama ca trebuia sa apas pe dezinstalare, nu pe stergere), si a disparut, si nu il gasesc nici la ei pe site. Cum fac rost de el din nou?Imi faceau si alte module probleme, dar dupa uninstall/install au mers bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Ia-i pe ala de la megahost la o poveste pe live chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Footerul era pe verticala si l-am sters in ideea de a-l instalat din nou (apoi mi-am dat seama ca trebuia sa apas pe dezinstalare, nu pe stergere), si a disparut, si nu il gasesc nici la ei pe site. Cum fac rost de el din nou? descrie exact pasii pe care i-ai facut sa stergi Footerul ca eu n-am inteles cum sta treaba la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbass Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Footerul era pe verticala si l-am sters in ideea de a-l instalat din nou (apoi mi-am dat seama ca trebuia sa apas pe dezinstalare, nu pe stergere), si a disparut, si nu il gasesc nici la ei pe site. Cum fac rost de el din nou? descrie exact pasii pe care i-ai facut sa stergi Footerul ca eu n-am inteles cum sta treaba la tine. In dreptul modulului, in loc sa dau "uninstall", am dat "delete". La mine scrie in romana, deci "stergere". Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 pai daca ai o copie pe undeva pune-l iar si instaleaza-l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 @saach, aia de la magichost cred ca au pluginul pentru cpanel Installatron cu optiunea de a instala prestashop. De aia am zis sa vorbeasca cu ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts