archangelsk Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Dufam ze mi niekto poradi. Firme u ktorej hostujem pred casom padol server, web mi bol obnoveny no odvtedy mam problem s platobnymi modulmi bankwire a COD. V poslednom kroku, kde sa ma zobrazit zhrnutie objednavky sa mi zobrazi len cena - zhrnutie v slovencine chyba. V anglictine to funguje bez problemov. Netusi niekto cim by to mohlo byt prosim? Uz neviem co vyskusat - vrtam sa v tom uz druhy tyzden . Verzia ktoru pouzivam je 1.2.5.0 - upgradovat sa chystam, no kym sa k tomu dostanem potrebujem mat staru verziu funkcnu....Vopred dakujem za napadyPeter Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangelsk Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 skusil som nakopnut starsiu verziu do podadresara ale je to uplne o tom istom Niekto nejake napady plz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 A co stahnout a naimportovat prislusnou verzi cestiny znova ...tedy slovenstiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts