Jump to content

Edit History

hakeryk2

hakeryk2

Zmiana poszła następująco :) Do Link.php override wgrałem Twoją funkcję getImageLinkRewrite, a następnie w public static getImageLink zrobiłem coś takiego:

public function getImageLink($name, $ids, $type = null, $rollover = null)
    {
        $not_default = false;

$legend = $this->getImageLinkRewrite($ids);
        $name = ($legend) ? $legend : $name;
.... // dalsza część kodu

I pięknie ładnie przepisuje nazwy :) Dzięki w szczególności za funkcję do nazwy, musiałbym pisać sam i ślęczyć a tak to na gotowe :) Dzięki! Nie powinno być problemu z Googlem bo tak jak Daresh wspomniał plik się otworzy tak czy siak więc google sukcesywanie podmieni URL.

Aha zapomniałbym, jest i pieśń:

♫ Kto pod wodą ananasowy ma domek? ♫

♪♪ PAN PROGRAMISTA ATOMEK ♪♪

hakeryk2

hakeryk2

Zmiana poszła następująco :) Do Link.php override wgrałem Twoją funkcję getImageLinkRewrite, a następnie w public static getImageLink zrobiłem coś takiego:

{
        $not_default = false;

I pięknie ładnie przepisuje nazwy :) Dzięki w szczególności za funkcję do nazwy, musiałbym pisać sam i ślęczyć a tak to na gotowe :) Dzięki! Nie powinno być problemu z Googlem bo tak jak Daresh wspomniał plik się otworzy tak czy siak więc google sukcesywanie podmieni URL.

hakeryk2

hakeryk2

{
        $not_default = false;

I pięknie ładnie przepisuje nazwy :) Dzięki w szczególności za funkcję do nazwy, musiałbym pisać sam i ślęczyć a tak to na gotowe :) Dzięki!

• Create New...