nikos83 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Witam! Próbuję zmienić tekst Zgadzam się z warunkami świadczenia usług i będę stosować się do nich bezwarunkowo. W ostatnim etapie zamówienia. Nie mogę go znaleźć w tłumaczeniach wybieram theme i język PL następnie wchodzę w SHOP->THEME->CHECKOUT ale tam tego tekstu nie ma wyszukuje go w poprzez wyszukiwarkę ale też nie widzi go. Przeszukując pliki znalazłem ten tekst w pliku ShopThemeCheckout.pl-PL.xlf - czy tutaj należy zmienić to tłumaczenie? Czy może jest jakiś sposób na zmianę tego tekstu w panelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
world4players Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 odkopię temat trochę ale mam identyczny problem. "link" " warunkami świadczenia usług " u mnie do niczego nie prowadzi.. chciałbym go edytować lecz nie mam pojęcia gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
world4players Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Dla potomnych: Preferencje -> zamówienia -> Strona z warunkami korzystania z usługi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Odświeżam ten temat. Korzystam z wersji : 1.7.2.4 Jak powyżej kolega napisał Preferencje -> zamówienia -> Strona z warunkami korzystania z usługi Tutaj pojawia się lista do wyboru, niestety nie mam możliwości (lub pewnie po prostu nie wiem gdzie) wyedytowania, któregoś z wybranych elementów lub dodania własnego. Gdzie to mogę zrobić? Dziękuje za pomoc z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Stronami które się wyświetlają w rozwijanej liście można zarządzać w zakładce Wygląd > Strony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts