Almaroox Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Witam Was serdecznie, Od jakiegoś czasu zarządzam sklepem na PS 1.7.5 i jednego problemu nie mogłem rozwiązać od samego początku. Otóż pomimo wszystkich poprawnych ustawień kurierów zawsze wyskakiwało mi "Dostawa: Za darmo!" w koszyku. W podsumowaniu końcowym było już dobrze, ale po drodze ciągle było źle -zawsze za darmo. Ile ja się kombinacji narobiłem to już niech Bóg widzi moją krzywdę. Nie działało nic aż do dzisiaj. Zmieniłem PHP z 7.3 na 7.2 i poszło od razu. Widać 1.7.5 nie dogaduje się z tą wersją PHP. Na nazwie (bo tam mam hosting) da rade zmienić z panelu active.admin, pewnie na innych hostingach też. Zapalnikiem motywacyjnym był Pan, który napisał mi, że naprawi mi to za 150 zł. Bardzo Pana pozdrawiam z tego miejsca ;). Trzymajcie się! P.S Jeżeli to co piszę jest trywialne to wybaczcie mi, ale jestem początkującym Front-Endowcem i mi akurat sprawiło to poważną trudność. Mam nadzieję, że komuś tym pomogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts