zengor Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Zdravicko, mam problem a chcel by som poprosit o pomoc. Rychlost administracie aj obchodu je velmi pomala. Ide vsetko ako ma len hrozne pomaly. Provider ani PC to nieje. Prosim o radu ak niekoho nieco napadne. Dakujem vopred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Ak pouzivas PrestaShop 1.3.x, tam najucinnejsie pomoze zmena poskytovatela webhostingu. Zrychlenie obchodu nedosiahnes ziadnymi jednoduchymi upravami kodu.Ak pouzivas uz PrestaShop 1.4.x, ta uz obsahuje integrovane nastroje na komprimovanie obsahu a vylepsene ukladanie dat do medzipamate. Viac najdes vysvetlene tu: http://www.nethercottconstructions.com/en/content/7-prestashop-performance-guideVylepsenie v novej generacii PrestaShop je prave z dovodu nizkej rychlosti starych verzii systemu na webhostingoch, ktore znacne osekavaju vykon klientom.Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengor Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 vec vyriesena....moja domena bola na windowsovom servery prestashop (vseobecne php) je stavany na Linux :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts