Ftipalek Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Ahojte, mam takyto problem:ak kliknem na kategoriu v lavom stlpci tak sa mi nezobrazi produkt v strede... pricom mi napise ze kategoria obsahuje produkt ale ja ho nevidim... ak sa vsak pozriem na produkt cez modul nove produkty tak mi tento produkt zobrazidik za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 aj ja mam tento problem. ma niekto riesenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Najprv treba spomenut aku verziu pouzivate, ake dalsie moduly mate nainstalovane ak to moze mat suvis. Naviac ci mate nastavene filtrovanie produktov pre skupiny zakaznikov a pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 mam verziu 1.4.3 . nerobil som ziadne specialne nastavenia. je to nova instalacia presta shop. po instalacii mi zobrazovalo produkty v kategorii. teraz to pise ze v kategorii je produktov x ale nezobrazuje ich nizsie. bezi mi to na www.karci.info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 problem vyrieseny. v tomto vlakne je riesenie.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/115259/upgrading_prestashop/solved_upgrade_1_dot_3_dot_6_to_1_dot_4_dot_3__products_not_displaying Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts