Marrubia Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Dlaczego nie mogę wstawić .ico w zaznaczonej na zdjęciu zakładce? Po wybraniu "zapisz" wyrzuca komunikat "nie masz uprawnień do edycji w tym miejscu".😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Moze chmod pliku nieodpowoednie albo format ico ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marrubia Posted May 30, 2019 Author Share Posted May 30, 2019 Próbowałam wstawić flavicon, też nie działa. Co to chmod i jak zmienić? Nie bardzo znam się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 a bezpośredni w katalogi /img/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marrubia Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Problem rozwiązał się samoistnie, po prostu wstawiłam mniejszy (zalecany) plik jako logo na stronie głównej i wtedy ikona na karcie przeglądarki wstawiła się bez problemu. 😎🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Zasandniczo, jak cos jest "zalecane" to z jakis wzgledow... od tego trzeba bylo zaczac, ze zamiast ikony wstawiasz "tapete z ekranu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marrubia Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 (edited) Jako ikonę wstawiałam mały plik 16,5 kB. Natomiast logo nagłówka było za duże, doczytałam o tym gdy chciałam wstawić inne. I w zasadzie nie o kB chodziło tylko o wymiary. No cóż, całe życie się uczymy, Dzięki za pomoc Edited June 3, 2019 by Marrubia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 ogolnie rzecz ujmujac, wgrywajac logo (czy loga... jak zwal) presta leci w kolejnosci z array(), czyli jak na ktoryms elemencie sie wylozy to nie pojdzie dalej. to tak w woli wytlumaczenia zaistnialej, teraz juz jasnej, sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marrubia Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 No to wiele wyjaśnia... na przyszłość pewnie skorzystam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marrubia
Dlaczego nie mogę wstawić .ico w zaznaczonej na zdjęciu zakładce? Po wybraniu "zapisz" wyrzuca komunikat "nie masz uprawnień do edycji w tym miejscu".😕
8 answers to this question
Recommended Posts