CBLBTL Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Witam, pomimo tego, że mam zaznaczony suwak na TAK dla automatycznego indeksowania produktów do wyszukiwarki zaraz po dodaniu, niestety nie są one indeksowane. O co może chodzić? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Ale dodajesz produkty z panelu czy przez impoter? Bo automat dziala tylko dlandodawanych "recznie". Wrzuc sobie indexacje w crona raz na 24h w czasie najmniejszego ruchu ma sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CBLBTL Posted May 29, 2019 Author Share Posted May 29, 2019 Korzystam z synchronizatora i tak się właśnie po zadaniu pytania domyśliłem, że to może być przyczyna. Będę musiał rozpracować temat crona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 qale w indexacji masz dokladnie podane. wrzucasz tylko linka i okreslasz czasookres. minuta roboty (z przerwa na kawe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Basikmix Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Witam, @design4VIP, a mógłbyś napisać w jaki sposób uruchomić taki automat do czyszczenia pamięci podręcznej w Prescie? Bo jak przez synchronizator dodaje nowe produkty, to pokazują się na stronie głównej dopiero po wyczyszczeniu właśnie tej pamięci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Basikmix Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Po wpisaniu linku do automatycznego indeksowania serwer wysyła mi komunikat: /bin/sh: https://....pl/admin/index.php?controller=AdminSearch: No such file or directory. Co jeszcze muszę dodać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
CBLBTL
Witam,
pomimo tego, że mam zaznaczony suwak na TAK dla automatycznego indeksowania produktów do wyszukiwarki zaraz po dodaniu, niestety nie są one indeksowane. O co może chodzić?
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts