ticaretteyim Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Kurulumu aynen uyguladım ve 3ncü adıma geldim. 3ncü adımda veritabanı doğrululuyor ve veritabanını kuruyor sonrasında sayfa 4 ncü adıma geçmiyor. Ekranda herhangi bir hata da vermiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzy Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 once chmodlari kontrol et bide gerekli donanimi sagliyomu hostun onu kontrol et bide eger olmuyosa yeni bir tane indirip kurmayi dene;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ticaretteyim Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 dosya izin işlemleri tamam onda sorun yok. Mysql 4 kullanıyorum. Php versiyon da tamam. Sadece Global register işi kapalı gözüküyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burcuf Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 MySQL 4 olmaz. MySQL 5 kullanmalisin canim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ticaretteyim Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 MYSQL 4 e kurdum canım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burcuf Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Aşkım, MySQL 4'de sistem çalışmıyor ki. Problem orda. O yüzden versiyon veya host değiştirmelisin. En iyisi benim gibi yapacaksın. Ayda 12 Euro'ya root server kiraladım. Kafama göre takılıyorum. Oh ne güzel. Dene bi sen de. Burcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ticaretteyim Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 Bitanem, MYSQL 4 e kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Belkide benim Panelde MYSQL 4 yazıyordur ne biliyim oldu işte sorunsuz çalışıyor. Tema var mı elinde senin.....Murat Link to comment Share on other sites More sharing options...
burcuf Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Cok tuhaf. MySQL 4'de çalışmaması lazım. Belki panelde yanlış bilgi vardır. Neyse. Tema konusu sakat. Çünkü ben Almanya'ya yaşadığım için benim tema almanca. Türkçe tema yok. İngilizce temayı alıp, tpl dosyalarını elden gecirmen lazım. Nerden baksan 1 günlük iş. Türkçe güzel temalar yok. Aslında Illustrator CS4 versiyonu ile yeni pırıl pırıl temalar yapılabilir. Ben uğraşıorum. Bir tane de Türkçe tema yapayım bari. Bitince servere atar, arkadaşlrın hizmetine sunarım. ÖptümmmBurcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Kullanım klavuzlarını incelerseniz ilk sayfada PHP ve MYSQL için 5 ve üzeri versiyonlar gerekli olarak belirlenmiştir. Yusuf İismli arkadaşa denemesi için hosting verdim şu an sorunsuz kullanıyor. yani Panelinizde MySQL sürümü içinde 5 yazabilir ama gerçeği yansıtmayabiliyor. ben şahsen presta-tr.com sitemde 1.5 aydan fazla php sürümü 4.7.2 olarak kullandım. bu yüzden http://demo.presta-tr.com çalışmıyordu çoğunuzda girip görmüşsünüzdür. panelde yazıyor die gerçek olması gerekmiyor. Bu arada bende tema üzerine yoğunlaştım. burdan üzerinde yaptığım çalışmaya bakabilirsiniz: http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=34&id=326#461görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ticaretteyim Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 herşey için teşekkürler. Hepinizi seviyorum......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 GÜZEL DEMİŞSİNDE 4 YADA 5 TEDE ÇALIŞMADI DA. 3.ADIMDA NEXT DİYEMİYORUZ KARDEŞİM BÜYÜK SIKINTI BU NEDEN NEXT DEDİĞİMİZ VAKİT AYNI YERDE KALIYORUZ ÇOZÜM BEKLİYORUZ. Aşkım, MySQL 4'de sistem çalışmıyor ki. Problem orda. O yüzden versiyon veya host değiştirmelisin. En iyisi benim gibi yapacaksın. Ayda 12 Euro'ya root server kiraladım. Kafama göre takılıyorum. Oh ne güzel. Dene bi sen de. Burcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Sistemin gereksimi bu neden sistem bunu istiyor diye bir soru sorulamaz.. Serverin 3. parti yazılımları güncellenmeli ( php & MySQL ve GD Library).Sizin denediğiniz PHP 4 Sürümü ve 5 Sürümü asp + php sistemlerde mevcut ve o sistemlerde script düzgün çalışmamakta.. Kullanılan Plesk panel php sürümü eksik. Ben şahsım olarak PHP sunucumda PHP güncelletmeyi çok sık takip ve araştırma ile php5 e yükselttim. bir tık ile php5 ve 4 arasında geçip yapılabilmesi çok mantıksız. Deneme için hosting sağlayabiliriz. Fiyatlarımız ve iletişim --> www.arthosting.net ve www.presta-tr.com adresinden bizim ile iletişime geçin .. Hostumuzdan memnun kalacağınızdan eminim.. MSN: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts