aprotogeros Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω να κάνω σχετικά με την επιλογή Ιδιότητες & Χαρακτηριστικά στην έκδοση 1.7.5.0 του Presta. Στη προηγούμενη έκδοση 1.6 υπήρχε η δυνατότητα να βάλεις url οταν δημιουργούσες κάποιο χαρακτηριστικό. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ελληνικα url, οταν ο χρήστης έπιλέξει κάποιο απο τα διαθέσιμα φίλτρα. Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) Εγώ πάντως δεν έβγαλα άκρη με τα url.. Ρίξε μια ματιά εδώ, γιατί παίζει και άλλο θέμα με την έκδοση που έβαλες (δες στο τέλος). Edited May 24, 2019 by Kefa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aprotogeros Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 Ναι δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με αυτό. Δεν μου αρέσει καθόλου. Η έκδοση 1.6 μοιάζει να είναι ακόμα καλύτερη. Αλλα δεν ξέρω να πρέει να χρησιμοποιήσω αυτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aprotogeros Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλλος το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορώ να κάνω με αυτο; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 ή θα απενεργοποιήσεις τα ελληνικά σαν χαρακτήρες ή θα τα αποδεχτείς να υπάρχουν στο url των "φίλτρων"... δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nextpointer.gr Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Καλησπέρα , υπάρχει λύση. Και το έχω φτιάξει σε eshop. μπορείτε να μου στείλετε p.m να το δούμε . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts