STP Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 ahojte;ak si zadefinujem pozadie v global.css pre front end, tak sa mi prenesie aj do popisu produktu a CMS. co sa mi dost zle edituje.css: body {font-size: 11px; background-color: #3c545f; background-image:url('../img/background.gif'); background-repeat:repeat-x;} ak ostranim nasledujuci kod, tak a adminitrative mam biele pozadie, background-color: #3c545f; background-image:url('../img/background.gif'); background-repeat:repeat-x; to ale znamena, ze pridem o pozadie vo frontende.dakujem za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zion Zangar Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Na neco podobneho jsme postoval navod v anglickem foru .... projid si moje prispevky. Ovsem tam to bylona verzi 1.3.6 a pravdepodobne se toto nebude shodovat s verzi 1.4Na druhou stranu ja mam na svem shopu pomalu graficke orgie a v administraci mam vse tak jak to ma byt ... to znamena puvodniEDITtak jsem na to jen tak zbezne kouknul a hadam ze mate verzi starsi nez 1.4 protoze tam uz barva a obrazek na pozadi nema nic spolecneho s nastavenim css v BOmuj kod pro body body { background: black url('../img/pozadi.jpg') no-repeat center top fixed; font-size: 11px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif; color: #fff; text-align: center } a vse je vporadku bez dalsich zasahu do css BO nebo editoru textu Link to comment Share on other sites More sharing options...
STP Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 to bohozial nezabralo .pouziavam template matrice, ale asi to bude bug teplatu. http://bit.ly/gJRVdL edit:pouzivam 1.3.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecosk Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 v original prestashop teme/sablone zmenim farby pozadia v TinyMCE textarea v global.css okolo r. 226 /* global RTE fields */ div.rte, .mceContentBody { background: ... } V tvojej sablone by v global.css mal byt sekcia /*global RTE fields*/. Tam skus menit background pre .mceContentBody Link to comment Share on other sites More sharing options...
STP Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 presne tam bola chyba, dakujem velmi pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts