Mamejeradi.cz Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Udělali sme grafické zobrazení dostupnosti u produktů.Tak se ptám, jak to podle Vás vypadá:http://www.mamejeradi.cz/65-klece-pro-hlodavce Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasekcekal Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 pěkné přidává na přehlednosti, když nakupuji, líbí se mi že hned vidím jaká je dostupnost.Za mě 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 A odradí t, když bys na něco musel čekat třeba týden,nebo ti to nevadí, když o tom předem víš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Vypadá to pěkně. Zdá se mi to trochu moc výrazný. Místo na fotografie se mi oči stáčely pořád na ten růžek. Barvy jsou moc pastelové a je moc velký, si myslím. Osobně bych se rád nechal lákat na pěknou fotografii a přesvědčující text. Dodání do týdne může být trochu odrazující a může vyvolat spíš neochotu koupit.S termínem dodání bych spíš šetřil. Pokud se mi něco zalíbí a budu sám sebe přesvědčovat, že mi to za ty peníze stojí, tak mně nevýrazná informace o termínu dodání schovaná někde v koutě už nerozhodí. Pokud je to to první, co se mi dere do hlavy, tak se nesoutředím na zboží. Tím nechci říct, že by neměla být vůbec. Osobně, bez přibližného termínu odeslání, nic nekupuju. Hu, to jsem se rozpovídal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Ona tam původně měla být jen informace o zboží co je sklademale toho moc pri 14500 polozkach co sou na shopu neni a vypadalo by to divne...Mooná je pravda, ze je to moc velký, ale pak vy asi nebyl citelnej ten text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna007 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Mě se to moc líbí a je to krásně přehledný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Hlavně aby to k něčemu bylo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts