tonspeed Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Witam Proszę pomóżcie, odinstalowałem przez przypadek moduł kopalnia statystyk w PS 1.7.5 i nie mogę go nigdzie znaleźć. Mam kopię na dysku ale po skopiowaniu katalogu na stronę nie wiem co zrobić, aby moduł pojawił się ponownie w modułach. AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Wejdź w moduły i wybierz Niezainstalowane oraz nieaktywne. Odnajdź go i zainstaluj ponownie. Osobiście powiem, że ten moduł to absolutny zabijacz i zapychacz wydajności bazy danych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tonspeed Posted May 20, 2019 Author Share Posted May 20, 2019 niestety nie ma go w module manager :/ nigdzie go nie widać to jest presta 1.7 więc jest nieco inaczej niż w 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tonspeed Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 proszę może ktoś wie gdzie w bazie trzeba coś ustawić, cokolwiek, żebym tylko zobaczył ten moduł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tonspeed Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 (edited) ok, poradziłem sobie, w razie czego dla takich zdolnych jak ja... INSERT INTO `ps_module` VALUES INSERT INTO (40,'statsdata',1,'2.0.0'); w phpmyadmin, potem wejść w BO w moduły, dać wyczyść - przywrócenie ustawień domyślnych i gitara moduł jest i działa Edited May 21, 2019 by tonspeed (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tonspeed
Witam
Proszę pomóżcie, odinstalowałem przez przypadek moduł kopalnia statystyk w PS 1.7.5 i nie mogę go nigdzie znaleźć. Mam kopię na dysku ale po skopiowaniu katalogu na stronę nie wiem co zrobić, aby moduł pojawił się ponownie w modułach.
AM
4 answers to this question
Recommended Posts