luna22 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Witam. Chciałbym dodać napis w stylu "W razie potrzeby wystawienia faktury prosimy o kontakt" gdzieś na stronie składania zamówienia (obrazek). Wiem że do wyboru faktury/paragonu są moduły ale nam wystarczy taka notka. Jak to mogę tam wstawić ? Pewnie trzeba od strony edycji plików ale nie mam pojęcia jak się nazywają. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Edycja szablonu to jedno ale taka notatke tez musisz wprowadzic w kontrolery itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 W prescie jest moduł "Bezpieczeństwo klienta" - to co wyświetla się po prawej stronie z ikonkami, tam możesz dodać taką informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 13 hours ago, design4VIP said: Edycja szablonu to jedno ale taka notatke tez musisz wprowadzic w kontrolery itp. dobra, jakos przeczytalem "bez zrozumienia" myslal;em, ze chodzi o pole do wpisania informacji, czyli nowe pole rodem z "dodatkowe informacje" itp. jezeli mialby to byc sam tekst z informacja to wystarczy mala modyfikacja szablonu. w pliku order-opc.tpl masz "include" wszystkich wysweitlanych plikow. w zaleznosci od tego, w ktorym miejscu potrzebujesz wysweitlic ta informacje ten plik edytujesz dodajac {l s="twoja notatka"}. to {l s=''} jest na tyle istotne, zebys mogl ewentualnie tlumaczyc fraze na inne jezyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts