Lukas Zeman Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Zdravím, mám takovej dotaz zdali někdo používám modul Borgun na prestě 1.7.5.2.? Mám problém se zobrazením modulu, nainstaloval jsem ho nastavil vše potřebné, ale stejně se při výběru platby nezobrazi. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Je ta platební metoda k dispozici pro všechny skupiny zákazníků, měny a státy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Zeman Posted May 10, 2019 Author Share Posted May 10, 2019 Ano, kontroloval jsem i Autorizované moduly v sekci skupiny zákazníku, vše je označeno, také jsem si všiml, že modul nenahraje statusy objednávek, jsou tam pouze 4 přednastavené, již jsem kontaktoval, B-payment tak doufam že to zprovozní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Zeman Posted May 23, 2019 Author Share Posted May 23, 2019 Tak společnost B-Payment která provozuje platební bránu v České republice mi již 14 dní nebyla schopna ani odpovědět. I přes to že jsem psal celkem 5x. Čekal bych aspoň že odepíši, že mám prostě smůlu nebo že si mám najít externího programátora. =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 S tou společností bude nějaký globální problém. Slyším na ně stížnosti z více stran. Resp. na jejich podporu, která neodpovídá na emaily. Skoro to připomíná PrestaShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts