Justyna Kulesza Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 czesc mam pytanie odnosnie importu pliku csv do presty, jestem nowicjuszką i słabo się orientuje, wiec prosze o pomoc mam sklep z odzieżą i importuje sobie stany magazynowe hutowni, do tej pory bylo wszytsko w porzadku ale od jakiegos czasu jesli w pliku csv wartosc jest 0 np. dla rozmiaru M danego produkty to zostaje poprzedni stan czyli np 5 szt, nie importuje sie to zero, a jak są inne wartosci to sie importują dobrze sprawdzalam plik csv i tam wszytsko jest ladnie, nie wiem gdzie tkwi bląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Pewnie presta 1.6. Tam jest taki błąd, że pomija aktualizację stanu jeżeli wartość wynosi 0. Najprostsze obejście to wstawić w pliku CSV wartość -1 zamiast 0, inaczej trzeba by nanosić poprawki w kodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Kulesza Posted May 9, 2019 Author Share Posted May 9, 2019 SUPER DZIEKI ZA RADE, działa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts