Jump to content

Edit History

bonzono

bonzono

Witam, problem tkwi w tym, że z niewiadomych przyczyn przestał działać przycisk zapisujący dane w momencie gdy klient zamawia jako gość co powoduje nie wyświetlanie się metod płatności jak i całkowite zatrzymanie sprzedaży.

Prawdopodbnie takie problemy spowodował stary moduł captcha, który odinstalowalem lecz ślady po nim zostały. Moduł najpierw wyłączyłem potem odinstalowałem. 

Przy próbie ponownej instalacji tego modułu dostaję błąd 

problem.jpg

bonzono

bonzono

Witam, z góry zaznaczę, że jestem świeżym użytkownikiem presty. Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi

Problem tkwi w tym, że z niewiadomych przyczyn przestał działać przycisk zapisujący dane w momencie gdy klient zamawia jako gość co powoduje nie wyświetlanie się metod płatności jak i całkowite zatrzymanie sprzedaży.

Z mojej strony wykonałem następujące czynności:

- wyczyściłem cache

- zaktualizowałem wszystkie moduły

Proszę o pomoc lub jakieś naprowadzenie na konkretną drogę do znalezienia problemu, z góry dziękuje 

Już podejrzewam co mogło tworzyć takie problemy, stary moduł captcha, który odinstalowalem lecz ślady po nim zostały.

Potrzebuje 2 oryginalnych plików AuthController z folderów override oraz font

problem.jpg

bonzono

bonzono

Witam, z góry zaznaczę, że jestem świeżym użytkownikiem presty. Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi

Problem tkwi w tym, że z niewiadomych przyczyn przestał działać przycisk zapisujący dane w momencie gdy klient zamawia jako gość co powoduje nie wyświetlanie się metod płatności jak i całkowite zatrzymanie sprzedaży.

Z mojej strony wykonałem następujące czynności:

- wyczyściłem cache

- zaktualizowałem wszystkie moduły

Proszę o pomoc lub jakieś naprowadzenie na konkretną drogę do znalezienia problemu, z góry dziękuje 

• Create New...