ikedubaku Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Sziasztok! Sehol sem találom a footerben lévő Best Sales, Prices Drop linkeket hol kéne átírni magyarra. Bármilyen segítség segítség, köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Ahhoz, hogy segíteni tudjunk szükségünk van némi információra. Webshopod verziószáma, témád neve és verziószáma. Egy screenshot is jól jönne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikedubaku Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Bocs, lemaradt! 1.7.3.2, classic téma Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Nem ismerem fel. Kérlek dobd be az oldalad vagy küldd el pm-ben a linkjét. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikedubaku Posted June 24, 2019 Author Share Posted June 24, 2019 Időközben átírtam adatbázisban, de aztán megtaláltam(tipikus) BO/Áruházbeállítások/SEO&URL Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Oks, örülök ha végül meglett. Köszönjük! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libra-07 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 (edited) Kedves Attila! Nekem is hasonló problémám van, mint a korábban írónak. De nekem sajnos nem oldódott meg így. Az oldal alján lévő "Best sales" szövegét nem tudom lefordítani. PrestaShop 1.7.6.4 van a tárhelyen. Bementem a BO / Konfigurálás / Áruházbeállítások / Forgalom és SEO menüpontba. Ott meg is találtam a "best-sales" oldalt. Átírtam az "Oldalcím" szöveget. Az "Oldal" szöveghez és a "Barátságos URL"-hez nem nyúltam, mivel a korábbi fordításoknál sem kellett. De ezek után a front-end oldalon ez nem változott meg. Minden mást már nagyjából sikerült hasonlóan átírni, de ezt valahogy nem. Böngésző cache-t is töröltem, hátha csak nem frissült. Semmi. Nagyon hálás lennék a segítségéért. Köszönöm! Edited March 25, 2020 by Libra-07 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libra-07 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 (edited) Ez lemaradt: A téma a telepítővel küldött klasszikus sablon. Csak a CSS-ekben a színárnyalatokat változtattam meg. Edited March 25, 2020 by Libra-07 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libra-07 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Hoppá, véletlenül rájöttem. Először akárhogy módosítgattam, nem volt hajlandó átíródni. A szöveg egyszerű átírásakor ez valami miatt nem frissül automatikusan. 1. Be kell menni ide: BO / Fejlődés / Megjelenés / Link Widget -> ...az egyik displayFooter -t módosítani kell... -> "Termék" -> ...módosítás... 2. Pipákat levenni innen: - Kiárusítás - Új termékek - Népszerű termékek 3. Mentés 4. Pipákat visszatenni ugyanoda: - Kiárusítás - Új termékek - Népszerű termékek 5. Mentés Köszi! Remélem a jövőben másnak segítek ezzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Köszönjük! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts