sorinsxtj Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Buna , m-am lovit de problema pe care am s-o descrio mai jos si daca cineva poate sa imi traga un sut sa intelg ii multumesc am integrat scriptul cerut de cei de la 2 parale. merge ok in toate variantele. dar mi-au cerut sa le trimit pentru test si un voucher cu discount si fara plata transport. aici am picat. comisionul aferent nu tine cont de voucherul meu . Adica is ia procent din suma totala a produselor fara taxe si fara transport , si nu baga in seama si reducerea oferita de voucer. cu totii stim ca trebuiessc editate order confirmation tpl si orderconfirmation.php daca folosesc : total_products'=>$order->total_products este ok din toate punctele de vedere mai putin cu voucherul daca folosesc: total_to_pay'=>$order->getOrdersTotalPaid , este ok pentru testul lor cu discount , fara tva si fara transport dar problema apare cand trebuie platit si trnsportul dupa mintea mea ar trebui ori total_to_pay MINUS transport sau total_products MINUS voucher . Dar nu stiu cum sa fac asta. ma poate ajuta cineva? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvy Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ai rezolvat problema? Eu am reusit, dar nu merge la plata cu cardul, nu ajunge order id la 2Performant... Tu cum ai facut? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts