world4players Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Witam, czy ktoś wie co mam zmienić w php.ini by nie wywalało mi przekroczenia czasu? Teraz mam tak: a i tak wywala mi ciągle ten sam błąd po około minucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 No i sie nie przejmuj bledem. Jak wywali wviskasz F5 i generujesz dalej... az do momentu jak otrzymasz "miniatury wygenerowane" tuasz na taz zapisywane po parenascie plikow, plus obrobka, plus rozdzielenie po katalogach... to musi trwac... serwer sie broni przed przeciazeniem, ale przez samo F5 (bez CTRL) wznawiasz akcje od momentu skonczenia zapytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 Dnia 30.04.2019 o 8:56 PM, design4VIP napisał: No i sie nie przejmuj bledem. Jak wywali wviskasz F5 i generujesz dalej... az do momentu jak otrzymasz "miniatury wygenerowane" tuasz na taz zapisywane po parenascie plikow, plus obrobka, plus rozdzielenie po katalogach... to musi trwac... serwer sie broni przed przeciazeniem, ale przez samo F5 (bez CTRL) wznawiasz akcje od momentu skonczenia zapytania Ja tych produktow mam kilka tysiecy a zdjec z okolo 20tys troche dlugo by to trwalo 😕 na szczescie znalazlem modul do tego i teraz dziala jak nalezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, czy ktoś wie co mam zmienić w php.ini by nie wywalało mi przekroczenia czasu?
Teraz mam tak:
a i tak wywala mi ciągle ten sam błąd po około minucie
2 answers to this question
Recommended Posts