Jump to content

Edit History

mrvirek

mrvirek

Tylko to wygląda tak, że koszyk po usunięciu produktu ZAWSZE usuwa sobie dodane klasy i przywraca to co było zakodowane wcześniej, jeżeli nie będę miał display block na początku tylko np. none to niestety, ale przywrócą się css do display:none i w tym miejscu mam problem. Są zmiany w koszyku to div traci active które dodałem przez js. Toogle też nie daje mi zbyt wiele, gdyż gdy się wchodzi na stronę nikt nie chce mieć koszyka włączonego. Chyba, że dodałbym dodatkowy div nad tym który będę stylować, a tamten będzie zawsze display:block
Spróbuje jeszcze w ten sposób.

mrvirek

mrvirek

dodatkowe informacje

Tylko to wygląda tak, że koszyk po usunięciu produktu ZAWSZE usuwa sobie dodane klasy i przywraca to co było zakodowane wcześniej, jeżeli nie będę miał display block na początku tylko np. none to niestety, ale przywrócą się css do display:none i w tym miejscu mam problem. Są zmiany w koszyku to div traci active które dodałem przez js. Toogle też nie daje mi zbyt wiele, gdyż gdy się wchodzi na stronę nikt nie chce mieć koszyka włączonego. Chyba, że dodałbym dodatkowy div nad tym który będę stylować, a tamten będzie zawsze display:block
Spróbuje jeszcze w ten sposób.

mrvirek

mrvirek

Tylko to wygląda tak, że koszyk po usunięciu produktu ZAWSZE usuwa sobie dodane klasy i przywraca to co było zakodowane wcześniej, jeżeli nie będę miał display block na początku tylko np. none to niestety, ale przywrócą się css do display:none i w tym miejscu mam problem. Są zmiany w koszyku to div traci active które dodałem przez js. Toogle też nie daje mi zbyt wiele, gdyż gdy się wchodzi na stronę nikt nie chce mieć koszyka włączonego.

• Create New...