Jump to content
  • 0

Problem po aktualizacji do wersji 1.7.5.1 i przywróceniu do wersji 1.7.0.4

Bugajov

Question

Witam,

ostatnio postanowiłem zaktualizować PrestaShop do wersji 1.7.5.1 przy pomocy modułu "1-Click Upgrade", backup'u w module nie robiłem, ponieważ mam codzienne na moim serwerze, więc uznałem to za zbędne. Po aktualizacji nieprawidłowo wyświetlano menu, w dodatku pojawiły się jakieś problemy z produktami. Postanowiłem, więc przywrócić wersję 1.7.0.4 i okazało się, że nie mogę dodawać i edytować produktów, a w dodatku nie mam dostępu do modułów z panelu administracyjnego. Po wejściu w moduły pojawia się zakładka, na której widnieje tylko napis "Nie znaleziono kontrolera". Zdjęcie wrzucę poniżej. 

Dodam, że próbowałem przywracać nie z jednego backup'u tylko z kilku i zawsze skutek jest taki sam. Strona i zamówienia, jak najbardziej funkcjonuje od strony klienta. 

PrestaShop.PNG

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Problem jest taki, że dalej nie hula, próbowałem backupy cotygodniowe, dzienne i dalej nic. Po wgraniu kopii cotygodniowej zniknął problem z rozjechanym menu po lewej, ale dalej jest to samo. Produktów nie mogę dodać, ani anulować, a po wejściu w moduły ten sam błąd. Dodatkowo zapomniałem wspomnieć, że w niektórych miejscach brakuje polskich znaków....