world4players Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Witam, szukam osoby co miała styczność z motywami leotheme. Mam jeden problem co do responsywności. Tutaj kilka fotek: U mnie na monitorze 2K (rozjechany środkowy slider pomimo stałych wartości w ustawieniach..) FHD: Ipad Pro 1440x900 Nie ukrywam że wygląda to.... okropnie. Wie ktoś co i jak zrobić i jak temu zaradzić? Edited April 27, 2019 by world4players (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jak masz wykupiony u nich szablon to też masz wsparcie techniczne. Z tego co pamiętam to kilka lat temu support działał dość sprawnie. Tutaj trzeba bawić się w kodzie więc raczej nie uzyskasz odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Dnia 28.04.2019 o 12:23 PM, krzysiuus napisał: Jak masz wykupiony u nich szablon to też masz wsparcie techniczne. Z tego co pamiętam to kilka lat temu support działał dość sprawnie. Tutaj trzeba bawić się w kodzie więc raczej nie uzyskasz odpowiedzi. Właśnie nie odpisują od dwóch dni ani na FB ani na emaila.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 interdesignpl Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Zerknij do theme options, jest tam opcja responsive, wygląda jakbyś ją miał całkowicie wyłączoną, stworzyłem wiele sklepów na szablonach z leo theme i wszystkie ładnie się dostosowywały do różnych rozdzielczości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted May 11, 2019 Author Share Posted May 11, 2019 12 godzin temu, interdesignpl napisał: Zerknij do theme options, jest tam opcja responsive, wygląda jakbyś ją miał całkowicie wyłączoną, stworzyłem wiele sklepów na szablonach z leo theme i wszystkie ładnie się dostosowywały do różnych rozdzielczości. Gdzie znajde ta opcje? Bo szczerze tam jest tego tyle ze doszukac sie nie moge :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 ThemeConfigurator w modułach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 world4players Posted May 11, 2019 Author Share Posted May 11, 2019 Juz znalazlem, wylaczenie tej opcji rozjechalo szablon totalnie na telefonie. Nie dalo sie tego uzywac :/ czyba ze procz tego jeszcze cos powinienem zmienic, wylaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
world4players
Witam, szukam osoby co miała styczność z motywami leotheme. Mam jeden problem co do responsywności. Tutaj kilka fotek:
U mnie na monitorze 2K (rozjechany środkowy slider pomimo stałych wartości w ustawieniach..)
FHD:
Ipad Pro
1440x900
Nie ukrywam że wygląda to.... okropnie.
Wie ktoś co i jak zrobić i jak temu zaradzić?
Edited by world4players (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts